Trafikdrab får 3 Doors Down til at aflyse

Harrell var sent fredag aften skyld i en trafikulykke, der kostede en 47-årig mand livet. Det viste sig hurtigt, at musikeren ikke alene kørte alt for stærkt, men også havde sat sig bag rattet med både alkohol og flere typer stærk medicin i kroppen.

Ulykken skete uden for Nashville, da Harrell var ved at miste herredømmet over sin Cadillac og klippede sin medtrafikant, så han ramte autoværnet og rullede ned ad en skråning. Manden blev slynget ud af bilen og blev erklæret død ved ankomsten til et nærliggende hospital.

Den 41-årige rockstjerne erkendte på stedet, at han var påvirket og blev anholdt. Ud over trafikdrab og spirituskørsel er Harrell sigtet for forsøg på at smugle receptpligtig medicin ind i et fængsel. Ved anholdelsen gemte han knap 40 morfinpiller i sin ene sok.

3 Doors Down forklarer i en udtalelse, at aflysningerne sker af respekt for den dræbte og hans familie. Gruppen regner med at fortsætte en igangværende turné i Moskva den 30. maj, men uden at vide, om Harrell kan stille op.

Bassisten skal for retten på torsdag og her afgør dommeren, om han kan sættes på fri fod, og om han eventuelt skal aflevere sit pas.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip