Trafikdræbt kvinde kørte på fladt dæk

Det fortæller pressemedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard, til bt.dk.

»Flere vidner så kvinden køre fra en rasteplads ved Karlslunde med en punktering, og de undrede sig over, at hun kørte videre. Umiddelbart før uheldet blev vi kontaktet af bilister, der havde set en bil køre på fælgene, så det slog gnister,« siger han.

Kvinden blev senere på tragisk vis kørt ned, da hun forsøgte at krydse motorvejen for at komme i sikkerhed på den anden side, fordi hun var nødt til at standse sin havarerede bil i midterrabatten.

Efter alt at dømme blev hun dræbt på stedet, da den første bil ramte hende. Politiet vurderer, at kvinden efterfølgende blev ramt af op mod ti biler, før politiet nåede frem og fik vejen spærret.

Umiddelbart efter ulykken undersøgte politiet, hvorfor kvinden befandt sig på motorvejen, og mistanken faldt hurtigt på den havarerede bil et stykke fra ulykkesstedet.

»En lastbilchauffør så kvinden holde i midterrabatten og stoppede for at hjælpe hende. Han havde noget selvlysende tøj i bilen, og mens han stod i vejkanten og tog det på, så han over den ene skulder, at kvinden begyndte at krydse motorvejen,« fortæller Martin Bjerregaard til bt.dk.

Kort derefter blev kvinden kørt ned.

Kvinden er blevet identificeret ud fra smykker, briller og en tatovering, og det drejer sig om en 52-årig kvinde fra Lyngby. De pårørende er blevet underrettede.

Dagens Gossip