Trafikeret gade fortsat spærret efter klorudslip

Politiet oplyste i første omgang, at man forventede at ophæve afspærringen omkring klokken 17, men arbejdet med at få kloren pumpet fra den utætte tank over i en anden tank trækker altså ud, og det er ifølge politiet ikke til at sige, hvornår trafikken igen vil kunne glide på Borups Allé.

Da udslippet blev opdaget omkring middagstid, blev svømmehallen evakueret, og politiet valgte i samme forbindelse altså at afspærre Borups Allé i indadgående retning.

En ansat i svømmehallen har fået klor på kroppen i forbindelse med udslippet på stedet, og vedkommende blev hastet med ambulance til behandling på skadestuen.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Svømmehallens personale troede i første omgang, at der var blevet spildt klor på gulvet, da tanken blev fyldt torsdag. Men det viste sig i stedet for at være en mindre revne i bunden af den halvfyldte tank. Den står dog i et såkaldt dobbeltaflukket rum, så der er ikke mulighed for, at udslippet kan sprede sig. Der er desuden stillet en rensestation op ved svømmehallen.

Stoffet natriumhypoklorid, som siver ud af tanken, udvikler først klordampe, hvis det bliver blandet med syre, og derfor er faren ikke stor, forsikrer politiet.

Dagens Gossip