Trafikuheld mørklagde 2000 beboere på Fyn

Et trafikuheld med en lastbil på Nørremarksvej i Tommerup på Fyn torsdag har usædvanligt nok skabt strømafbrydelse i området. Det skriver Fyns Politi på Twitter.

Lastbilens kran var blevet viklet ind i højspændingsledninger. Det betød, at strømmen gik hos omkring 2000 kunder hos Energi Fyn, skriver Fyens Stiftstidende.

- En lastbil, der var ved at læsse beton af, kom i kontakt med 60 kilovolt luftledninger. I den forbindelse kobler vores elforsyning ud i områderne Tommerup, Knarreborg, Frøbjerg, Verninge, Frankfri og Brylle.

- Det betød, at vi skal have omkoblet området, hvilket betød, at der gik cirka 42 minutter, før alle havde strøm igen, fortæller Claus Rasmussen, driftschef hos Energi Fyn, til Fyens Stiftstidende.

Ingen kom til slemt skade ved uheldet. Grunden til uheldet var ifølge avisen, at chaufføren havde glemt at sænke sin kran.

- Det lyder ikke til at være så slemt. Der er vist nogen, der har fået lidt ondt i nakken, men det er også det, siger vagtchef ved Fyns Politi Thomas Bentsen til Fyns Stiftstidende.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip