Trafikulykke: Tre personer mejet ned af bil ved stoppested

Midt i morgenmyldretrafikken i Risskov skete der et grimt uheld, der nemt kunne have fået fatale følger. Uden varsel torpederede en kvindelig bilist tre ventende buspassagerer. Politiet rykkede talstærkt ud, men de involverede slap uden større skader.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Kl. 07.37 i dag fik Østjyllands Politi et opkald via alarmcentralen om et biluheld, hvor en personbil havde ramt et busstoppested på Vejlby Centervej i Risskov.

Politiet sender flere patruljevogne og redningskøretøjer til ulykkesstedet.

Det viser sig, at den kvindelige bilist først har ramt en lygtepæl, og siden er hun kørt ind i tre ventende buspassagerer.

- De foreløbige undersøgelser indikerer, at ulykken skete, da kvinden kom kørende ad Grenåvej i nordgående retning, og da hun i krydset vil svinge til venstre ad Vejlby Centervej, mister hun herredømmet over bilen og kører ind i en lygtepæl og derefter de tre personer, siger vicepolitikommisær ved Østjyllands Politi, Thomas Hinge, til dagens.dk

De fire involverede kom alle lettere til skade og blev kørt på sygehuset. De tre ved busstoppestedet fik lettere benskader, mens bilisten klagede over nakkesmerter.      

Vejlby Centervej har kortvarigt været afspærret, men det har ikke skabt trafikale problemer, og vejen er åben igen. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip