Tragedie: 24-årig mor sprang i døden med femårig søn på ryggen

24-årige Katharine Hooper sprang i døden med sin femårige søn Joshua på ryggen. Ikke nok med det. Så fandt politiet liget af en toårig dreng i hendes hjem i Paignton. Det menes at være hendes yngste søn, skriver Daily Mail.

Politiet mener, at Katharine slog sin toårige søn ihjel inden hun sprang ud fra en klippe i Haytor i Dartmoor National Park i det sydvestlige England. Med sønnen på ryggen sprang hun ud over den 450 meter høje klippeskrænt. De blev begge erklæret døde på stedet.

Naboer fortæller til Daily Mail, at der var problemer mellem 24-årige Katharine Hooper og hendes partner og far til de to drenge, 52-årige Neil Patterson. Parret skulle mødes i retten i august efter et voldsomt skænderi, der endte med at børnene kom i pleje.

Det er endnu uvist om det var årsagen til om kvinden tog livet af sig selv og børnene. Det skal politiet have undersøgt nærmere.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Politiet får massiv kritik fra befolkningen i England. Myndighederne havde nemlig allerede to uger før tragedien været nødt til at bede offentligheden om hjælp, da den 24-årige kvinde var forsvundet.

The Sun beretter at hun blev fundet bevidstløs to dage senere på en mark. Politiet klassificerede hende dengang som værende i 'høj-risikozonen' for at ville skade sig selv eller børnene.

Nu spørger briterne så sig selv, om moderen og de to børn kunne være blevet reddet.

Dagens Gossip