Tragedie i dagplejen: Lille dreng ville ikke sove, så han fik allergimedicin

I Reynoldsburg i den amerikansk delstaten Ohio indtraf for nylig en tragedie, da en mor afleverede sin lille søn i den lokale dagpleje. Det skiver Daily Mail.

Den otte-måneder gamle Haddix Mulkey var som så mange andre gange blevet afleveret hos dagplejemor, Lori Conley, da hans mor, Katie Mulkey skulle på arbejde. Denne dag skulle dog ikke blive som alle de andre, for den lille Haddix – der blev passet sammen med sin søster og seks andre børn – ville ikke sove.

Derfor valgte 43-årige Lori Conley at give den lille dreng 'noget at sove på'.

Dagplejemoren havde dog givet Haddix allergi-medicinet Benadryl, hvilket fik fatale konsekvenser.

Artiklen fortsætter under billedet

Otte-måneder gamle Haddix. Privatfoto

For senere på dagen så en nabo, hvordan Lori Conley kom løbende hysterisk ud fra sit hus med en livløs Haddix i armene. Den lille dreng var helt blå i hovedet og blev straks bragt på hospitalet.

Men da var det for sent, og Haddix Mulkey blev erklæret død.

Lori Conley blev efterfølgende arrestert og er nu anklaget for drab samt at sætte børns liv i fare. Hun har også fået en bøde på 750.000 dollars (ca. fem millioner danske kroner, red.) ligesom hun har fået frataget rettet til at være i kontakt med børn. Selv Conleys egne børn, må hun for fremtiden kun se under overvågning.

Artiklen fortsætter under billedet

Anklagede Lori Conley. Privatfoto

- Hun (Lori Conley) fortalte os, at hun havde givet Benadryl for at få barnet til at sove. Hun var meget usikker på, hvor meget hun præcis havde givet han, men hun havde i hvert fald givet en voksen-dosis, fortæller betejnt Ron Wright til 10TV.

Katie Mulkey, Haddixs mor, har siden udtalt til nyhedsmediet WCMH, at hun kræver retfærdighed.

- Jeg vil have retfærdighed, for min baby er blevet taget fra mig. Fra nu af skal jeg se mit barn på en kirkegård, ikke i mine arme. Han er ikke ned af gaden, men på en kirkegård. Ingen mor burde opleve, dette, siger den ulykkelige mor.

Familien har siden tragedien startet en mindefont for Haddix.

 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip