Tragedie i zoo: To uger gammel tigerunge druknet

Dyrepasserne i London Zoo er knuste, efter den to uger gamle tigerunge blev fundet druknet i poolen i tigrenes indhegning.

Lørdag morgen blev man bekymret, da den lille unge pludselig ikke var at se på overvågningsbillederne fra tigergrotten. Ungen blev senere fundet død i vandbassinet, men det uklart, hvordan den er endt i vandet, da billederne ikke viser moren bære ungen ud af grotten.

LÆS OGSÅ: Nuttet kat har over en halv million fans på nettet

Det vakte stor glæde i London Zoo, da den fem år gamle sumatra-tiger, Melati, den 22. september fødte den første tigerunge i den zoologiske have i 17 år. Men nu har historien altså taget en tragisk drejning.

- Melati kan være meget nervøs, så vi ville ikke risikere, at hun forlod ungen ved at flytte hende til andre omgivelser. Vi gjorde det, vi troede var bedst for dem. Nu ville vi bare ønske, vi kunne skrue tiden tilbage, lyder det fra London Zoos talsmand, Malcolm Fitzpatrick, ifølge The Sun.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Den lille tigerunge, der ikke var blevet kønsbestemt endnu, og derfor heller ikke havde fået et navn, blev født seks måneder efter, man indviet et nyt område til havens tigre, som netop skulle forbedre deres muligheder for at formere sig.  

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip