Tragedie: Mand dræbt af en sværdfisk

Fredag eftermiddag døde en mand på øen Hawai efter en tragisk hændelse i Honokohau havn. Det skriver mediet TV-kanalen Khon2.

Fisken, der var knap to meter lang, gik til angreb på fiskeren Randy Llanes, efter at han havde forsøgt at skyde fisken med en harpun.

Fisken blev ramt, men vendte rundt i vandet og fik spiddet Randy Llanes fatalt øverst i brystet. Sværdfisken blev fanget og ses på billedet ovenfor.

Læs også: Fiskere fanger kæmpeål i Øresund: Som at vinde i lotto

Politi og redningsmanskab blev hurtigt tilkaldt og forsøgte at genoplive den ellers erfarne fisker, men han stod ikke til at redde.

- Randy har fisket hele sit liv. Han er en erfaren fisker. Så sent som dagen før fangede han en 226 kilo tung sværfisk fra sin båd, fortæller hans knuste ven, Dale Leverone til Khon2.

Randy Llanes var nygift og efterlader sin kone og deres femårige søn.

Læs også: Fiskere forventer stor fangst på krogen: Men de fanger noget meget uventet

Eksperter forklarer til mediet, at sværfisk normalt aldrig er farlige, og at det er atypisk for fisken at svømme så tæt på land, som den gjorde.

Mulige grunde kan være, at den enten var syg, eller at den har fuldt en stime mindre fisk ind i havnen. Uheldigt er det under alle omstændigheder, at ”sværdet” ramte, som det gjorde.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip