Tragisk: 6-årig pige reddede sin lillebror fra kogende vand og døde selv

Hendes heltegerning reddede den etårige dreng fra at dø, men hun fik selv så mange forbrændinger, at hun senere mistede livet på hospitalet, skriver Daily Mail.

Masha på blot seks år legede med sin lillebror, mens deres forældre var gået i haven i byen Suuk-Chishma i Rusland.

Ved et uheld fik han med sit ben revet i ledningen til en el-keddel, som stod på køkkenbordet. Da det kogende vand flød mod den lille dreng, reagerede hans søster Dima ved at kaste sig over drengen for at beskytte ham mod forbrændinger.

Børnenes mor Tatyana Yantuganova vidste, at noget var galt, da hun hørte sin datter skrige og så hende komme løbende ud i haven.

Læs også: 13-årig hyldes som helt: Reddede fire-årig søster fra kidnapper

- Hun havde frygtelige smerter, men hun græd ikke, for hun ville ikke bekymre mig. Hun blev bare ved med at sige, at jeg skulle tage mig af Dima, fortæller moren.

Hun kom begge børn i iskoldt vand, mens andre familiemedlemmer forsøgte at få fat i en ambulance uden held. I stedet lånte de en bil af naboen og kørte til det lokale hospital, hvor de blev bedt om at vente i en time, før børnene kunne modtage behandling.

Den etårige dreng blev smurt ind i salve for sine forbrændinger først, og da det blev Mashas tur, var der ikke mere tilbage. Derfor måtte de tage videre til et andet hospital, hvor hun straks modtog intensiv behandling - men for sent.

Masha havde tredjegradsforbrændinger på 60 procent af sin krop, og hendes mor mener, at hun kunne have overlevet, hvis hun havde fået den fornødne behandling med det samme.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip