Tragisk kærlighedshistorie bag mord: Far og datter efterlyst i København

Politiet leder med lys og lygte efter en 28-årig mand og hans to-årige datter, der muligvis opholder sig i København. Manden er efterlyst for på mordet på barnets 17-årige mor.

Kvinden blev fundet dræbt i en lejlighed i den norske by Grua onsdag omkring middagstid. Man mener hun er blevet dræbt samme morgen.

Parret kommer fra Afghanistan, hvor kvinden ifølge den norske avis Verdens Gangs kilder var lovet væk til en anden mand. De to var forelskede og flygtede fra landet sammen.

Undervejs kom de dog fra hinanden, og kvinden kom til Norge tilbage i marts. Her fik hun opholdstilladelse, fordi hun var ung og enlig mor.

Følg Dagens.dk på Facebook - gratis nyheder hver dag

Opholdstilladelsen kunne blive trukket tilbage, hvis den 28-årige dukkede op.

- Jeg fik indtryk af, at skulle manden dukke op, så ville hun hellere have ham end opholdstilladelsen, siger kvindens advokat Wigdis Hansen til Verdens Gang.

Onsdag besøgte kvinden sin søsters familie i lejligheden i Grua. Politiet mener, at den 28-årige mand også har opholdt sig der.

Hvad der førte til mordet, og hvad hans motiv skulle være, er endnu uklart.

Manden tog onsdag morgen toget til Oslo, og herfra bussen til Gøteborg. Politiet mener, at han herfra er taget til København med den to-årige pige.

Norsk politi har da også fået tip fra danske vidner, der har set en mand og en pige i København, der passer til beskrivelsen. Det skriver eb.dk.

Dansk politi har dog ikke hørt fra vidner.

Hvis du ser manden og datteren, bør du kontakte politiet på telefon 114.

Dagens Gossip