Tragisk leg: Fireårig skød seksårig i hovedet

En seksårig dreng er død af sine kvæstelser, efter at han mandag aften blev skudt i hovedet af en legekammerat i den amerikanske delstat New Jersey. Det siger det lokale politi ifølge CNN.

Ulykken fandt sted i Toms River, mens den seksårige var på besøg hos sin fireårige ven.

De to drenge legede i baghaven, da den yngste på et tidspunkt gik ind i familiens hus, hentede en .22 kaliber riffel og vendte tilbage til sin kammerat. Herefter blev der affyret et skud, som ramte den seksårige i hovedet, lyder det fra politiet.

Forældrene til den fireårige var hjemme, da skyderiet fandt sted.

- Det er rigtig svært for os lige nu, siger Daniel Watkins, der er onkel til skudofferet, ifølge CNN.

- Det her skulle ikke have været sket. Det er forfærdeligt, tilføjer han.

Det er anden gang på få dage, at et barn står bag et skyderi i USA, skriver CNN.

Lørdag blev en 48-årig kvinde dræbt i delstaten Tennessee af en fireårig dreng. Kvinden var gift med en lokal politibetjent, og han var ved at fremvise nogle af sine våben i sit hjem, da barnet tog et håndvåben og affyrede et enkelt skud, der dræbte kvinden.

Siden skolemassakren i Newtown i december sidste år, hvor 20 børn og seks voksne mistede livet, har debatten om den amerikanske våbenlov fået nyt liv i USA.

Præsident Barack Obama har foreslået en række stramninger - blandt andet udvidet personkontrol af våbenkøbere samt forbud mod halvautomatiske våben og større magasiner.

Forslagene skal godkendes i Kongressen, hvor især Republikanerne er imod ændringer i våbenloven. Torsdag skal det ene af Kongressen to kamre - Senatet - stemme om den nye og omdiskuterede våbenlov.

Flertalslederen i Senatet, demokraten Harry Reid, er dog usikker på, om han kan samle de 60 stemmer, som er nødvendige for at undgå, at skeptiske senatorer modsætter sig proceduren, skriver nyhedsbureauet AFP.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip