Tragisk togulykke kostede medarbejder fra Holbæk Kommune livet

Det oplyser Holbæk Kommune i en pressemeddelelse.

Ulykken skete ved en jernbaneoverskæring ved Holbæk på Kalundborgvej tirsdag morgen, da føreren af traktoren var ved at slå græs omkring jernbaneoverskæringen.

»Toget er kørt ind i traktoren ved jernbaneoverskæringen, og den 64-årige er blevet erklæret død som følge af sammenstødet,« fortæller politiets kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard til BT.

Ifølge vidner på stedet er der tale om en større traktor, som er blevet væltet om på siden.

Den afdødes kolleger er blevet indkaldt til et fællesmøde klokken 14, hvor også borgmester Søren Kjærsgaard vil være til stede. Det samme vil psykologer og medarbejdere fra Holbæk Kommunes Arbejdsmiljøafdeling, som vil være til rådighed med tilbud om krisehjælp.

Borgmester Søren Kjærsgaard er dybt berørt over meddelelsen om, at en medarbejder er blevet dræbt, mens han passede sit arbejde:

- Jeg har den største medfølelse med afdødes familie og pårørende – og med de arbejdskammerater, der har mistet en god kollega, som var ude for at passe sit arbejde, siger borgmesteren.

Togets omkring 20 passagerer slap med mindre skader og knubs, oplyser politiet. Syv af passagerne er kørt til skadestuen, hvor de skal have undersøgt deres kvæstelser.

De øvrige passagerer køres med bus til Holbæk Banegård, hvorfra de fragtes videre.

Havarikommissionen og en bilinspektør skal nu undersøge omstændighederne ved ulykken, blandt andet, hvor hurtigt toget kørte og om advarselslamperne ved jernbaneoverskæringen fungerede.

Dagens Gossip