Trailer for ny Bridget Jones film ude: Renée Zellweger er ikke til at genkende

Rygterne har igennem længere tid svirret om, hvorvidt 46-årige Renée Zellweger har fået plastikkirurgi, efter hendes udseende er blevet beskyldt for at have ændret sig markant de seneste år.

Det skriver Mirror.

Først var Renée Zellweger en tur i den kritiske mediemølle efter at have vist sig på den røde løber til et Hollywood-arrangement i 2014.

Læs mere: Renee Zellweger: Derfor ser jeg så anderledes ud

Her kommenterede hun på kritikken til people.com:

- Jeg er glad for, at folk synes, at jeg ser anderledes ud. Jeg lever et anderledes, lykkeligt, mere fyldestgørende liv, og jeg er begejstret over, at man måske kan se det, udtalte Renee Zellweger til people.com.

Nu undrer internetbrugere sig over skuespillerindens forandrede ydre i en helt ny trailer for filmen ‘Bridget Jones’ Baby’. Flere mener, at Renée Zellweger har ændret sig markant siden de to første film i rækken om den uheldige Bridget.

Læs mere: Bridget Jones er tilbage - og hun ligner sig selv

Eksempelvis har brugere på det sociale medie Twitter givet deres negative kommentarer om Zellwegers ydre frit løb, efter at have set traileren for den nye film, som har premiere i de danske biografer i september.

Skuespillerinden selv har tidligere udtalt til medierne, at hun ikke lader sig gå på af de negative røster. Hun har hverken be- eller afkræftet rygterne om operationer.

Se traileren for den nye film lige herunder og bedøm selv.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip