Transferrygter: Schmeichel på vej mod Premier League

Vi starter med Gareth Bale, som om nogen kan blive sommerens største transferbombe. Den 23-årige waliser har af medierne fået et prisskilt på næsten 700 millioner danske kroner. De penge er fem klubber klar til at betale.

Det handler om de to Manchester-klubber, rivalerne fra Chelsea, samt kongeklubben Real Madrid og de franske mestrer fra PSG.

Samtidig står Barcelonas Cesc Fabregas måske på vej tilbage til Premier League. Det er Manchester United, som ifølge rygterne er klar til at slippe omkring 260 millioner kroner for den giftige spanske landsholdspiller, som tidligere tørnede ud for Arsenal.

Den belgiske angriber Christian Benteke fra Aston Villa rygtes til Atletico Madrid som erstatning for Falcao, som de seneste rygter kobler sammen med Monaco. Benteke skulle eftersigende koste 152 millioner, mens Atletico forventes at skrabe omkring 450 millioner ind på salget af Radamel Falcao.

Det forlyder også at Edison Cavani fra Napoli har sagt ned til Manchester City fordi han hellere vil til enten Real Madrid eller Barcelona. Samtidig vil Rafael Benitez, som netop er blevet manager i Napoli, gøre alt for at holde på sin kæmpestjerne.

Af mere interessante transferrygter, set med danske øjne, så er Premier League-oprykkerne fra Hull City eftersigende ude efter målmand Kasper Schmeichel, som ikke selv klarede at rykke op. Kasper Schmeichel blev valgt som 'Årets målmand' i The Championship, som er englands næstbedste række.

Eftersigende har Hull budt godt 10 millioner kroner for danskeren.

Dagens Gossip