Transfervindue bliver afgørende for Brøndbys klubkasse

Tirsdag udsendte fodboldklubben Brøndby kvartalsregnskabet efter tredje kvartal, og der var mange positive takter rent økonomisk.

Klubben er på vej mod at bringe balance i økonomien efter flere år med store underskud, men i forhold til den likvide beholdning i klubkassen er Brøndby stadig et pænt stykke fra egen målsætning.

Ifølge kvartalsregnskabet er der per 30. september en likvidbeholdning på 9,3 millioner kroner, hvilket er et godt stykke fra de 20 millioner, klubben ønsker at have i kassen.

I januar åbner et transfervindue, som kan bringe penge ind og ud af klubben, men selvom Brøndby agter at komme styrket ud af transfervinduet, siger finansdirektør Jesper Jørgensen, at det ikke er givet, at Brøndby skal hente likviditet andetsteds.

- Vores overordnede målsætning er at komme styrket ud af transfervinduet, så vi hele tiden har en så god og konkurrencedygtig trup som overhovedet muligt, siger han til Ritzau Finans.

Spørgsmål: Og det vil så gå på kompromis med en målsætning om at have 20 millioner kroner i kassen?

- Det er ikke sikkert. Det vil tiden jo vise, hvad der lykkes og ikke lykkes i det transfervindue. Alle vores målsætninger er vigtige, og det er også derfor, at vi revurderer situationen efter transfervinduet og træffer nogle beslutninger ud fra det, siger Jesper Jørgensen.

Han nævner, at flere sponsorer har halvårlige betalinger, hvorfor der vil komme en del penge ind i løbet af vinterperioden, hvor ligaen ligger stille og derfor ikke genererer entréindtægter.

/ritzau/

Dagens Gossip