Transportminister: Ny investering giver bred balance

Skrevet af admin

21/03/2013
Det lover transportminister Henrik Dam Kristensen (S) sammen med forligsparterne bag den samlede investering i infrastrukturen på 3,5 milliarder kroner for 2013, der blev offentliggjort torsdag formiddag.»Den giver en stor bred balance og forbedrer infrastrukturen, så det giver en forbedret hverdag for mange mennesker,« siger Henrik Dam Kristensen til Berlingske Nyhedsbureau.Ministeren fremhæver en ny Storstrømsbro, udbygningen af Køge Bugt-motorvejen, motorvejen mellem Holstebro og Herning og en ny bro over Roskilde Fjord ved Frederikssund som de mest prestigefyldte projekter.Men han havde gerne set, at der var blevet taget endnu flere spadestik til gavn for de danske pendlere.»Der er mange projekter, som vi ikke har råd til. For eksempel er der nogle vejprojekter på Fyn, og så glæder jeg mig til at arbejde videre med togfonden, hvor regeringen har afsat 27,5 milliarder kroner til at forbedre jernbanen,« siger Henrik Dam Kristensen.Alle Folketingets partier er med i forliget undtagen Enhedslisten.

Mest læste i dag

Det lover transportminister Henrik Dam Kristensen (S) sammen med forligsparterne bag den samlede investering i infrastrukturen på 3,5 milliarder kroner for 2013, der blev offentliggjort torsdag formiddag.

»Den giver en stor bred balance og forbedrer infrastrukturen, så det giver en forbedret hverdag for mange mennesker,« siger Henrik Dam Kristensen til Berlingske Nyhedsbureau.

Ministeren fremhæver en ny Storstrømsbro, udbygningen af Køge Bugt-motorvejen, motorvejen mellem Holstebro og Herning og en ny bro over Roskilde Fjord ved Frederikssund som de mest prestigefyldte projekter.

Men han havde gerne set, at der var blevet taget endnu flere spadestik til gavn for de danske pendlere.

»Der er mange projekter, som vi ikke har råd til. For eksempel er der nogle vejprojekter på Fyn, og så glæder jeg mig til at arbejde videre med togfonden, hvor regeringen har afsat 27,5 milliarder kroner til at forbedre jernbanen,« siger Henrik Dam Kristensen.

Alle Folketingets partier er med i forliget undtagen Enhedslisten.