Transseksuel mand er gravid med sin kvindelige transseksuelle partner

Et transseksuelt pars største drøm går snart i opfyldelse.

Den transseksuelle Fernando Machado på 22 år er nemlig gravid. Han blev født som kvinde og mødte sin partner Diane Rodriguez på 33 år. Hun blev født som mand.

Nu bliver parret det første transpar i Ecuador, som får et barn. Det skriver The Mirror. http://www.mirror.co.uk/news/world-news/transgender-man-pregnant-female-...

Fernando Machado, der oprindeligt er fra Venezuela, er tre måneder henne med parets barn. De er nu flyttet sammen i Equador.

Parret - som mødte hinanden på nettet - har nu annonceret familieforøgelsen på Facebook. Ingen af dem er endnu blevet opereret i processen med at skifte køn.

Derfor var graviditeten mulig.

 

- Det er vores begges ønske, og der var intet biologisk eller juridisk, der kunne stoppe os, så vi besluttede at gøre det, siger Diane Rodriguez.

Selvom Fernando Machado er den gravide, lever parret som mand og kvinde. Det vil sige, at han lever som mand og Diane Rosriguez lever som kvinde.

Læs også: Mand går til lægen med rygsmerter - finder ud af at han er gravid

- Processen har været kompleks for os begge to. Velvidende, at det er vores ret, besluttede vi os for at tilføre et nyt medlem til vores familie, siger Diane Rodriguez.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip