Travl bestyrelsesmand forlader formandsstolen i ISS

Den store rengøringsgigant ISS har fået ny formand. Det er Ole Andersen, der forlader posten og erstattes af Sir Charles Allen.

»ISS klarer sig godt, strategien er tydelig, og virksomheden eksekverer, som den skal. Jeg mener, det er det rigtige tidspunkt for ISS at vælge en ny formand,« forklarer Ole Andersen i en pressemeddelelse.

Ole Andersen er i forvejen formand for Danske Bank, Bang & Olufsen og Chr. Hansen og har en række andre poster i dansk erhvervsliv.

Ole Andersen har siddet på posten i ISS i otte år, og i følge Morten Hummelmose, chef for EQT Partners' danske aktiviteter, vil det ikke have betydning for den positive udvikling, som ISS bevæger sig i.

»Fra ejernes perspektiv er vi kede af at se Ole forlade ISS, men vi er samtidig godt tilfredse med, at Charles Allen er klar til at tage over. Denne ændring kommer på et godt tidspunkt, selskabet klarer sig godt og er på rette vej mod yderligere succes, herunder en sandsynlig børsnoteringsproces inden for et par år«, forklarer han i en pressemeddelelse.

Formandsskiftet kommer i dag, hvor halvårsregnskabet for ISS er kommet ud.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip