Travl Lasse Vibe mærker stramt program

Fodboldspilleren Lasse Vibe har haft nok at se til i sin svenske klub, IFK Göteborg, i den seneste uge.

Den 28-årige dansker har spillet tre kampe på seks dage for Göteborg, senest søndag mod Hammarby.

Lasse Vibe indrømmer da også, at kroppen er en smule mærket efter et tæt program.

- Jeg har spillet mange kampe, og det er da klart, at man er slidt i de første dage efter en kamp. Men min form er god, og heldigvis har vi nu god tid frem til lørdag, hvor jeg kan restituere, lyder det fra sidste sæsons topscorer i Allsvenskan.

Lasse Vibe tilsluttede sig først landsholdslejren mandag, over en uge efter resten af holdet.

- Det er sådan set fint nok. Man vil naturligvis altid gerne være med fra starten, men det er ikke noget, jeg har tænkt så meget over, siger han.

Unge Yussuf Poulsen spillede en fornem anden halvleg på Lasse Vibes vante plads i mandagens venskabskamp mod Montenegro i Viborg.

Poulsen spillede så godt, at landstræner Morten Olsen har bedt ham om at blive til kampen på lørdag mod Serbien. Alligevel vurderer Lasse Vibes sine chancer i startelleveren som gode.

- Jeg ser en god mulighed for at starte lørdag, men nu ser vi, hvordan træningerne går, og hvad han (Morten Olsen, red.) har af planer.

- Yussuf spiller en rigtig flot anden halvleg. Jeg ser mine muligheder som udmærket, for de seneste fem kampe for landsholdet, hvor jeg har været tilgængelig, har jeg startet inde, tilføjer Lasse Vibe.

Lasse Vibe har i denne sæson scoret fem ligamål for IFK Göteborg.

/ritzau/

Dagens Gossip