Travlhed i soveværelset: Par venter barn nummer 17

Der er gang i produktionen hjemme hos Noel og Sue Radford fra Morecambe, Lancashire i England. Med 16 børn har parret på henholdsvis 41 og 38 år allerede leveret Storbritanniens største familie. Familien bliver dog inden længe lidt større. Nummer 17 er nemlig på vej.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

- Vi er glade for at kunne offentliggøre, at Radford-baby nummer 17 kommer til verden i april, skriver Sue Radford på Facebook ifølge Daily Mail.

Det er kun 11 måneder siden, hun gav liv til en lille dreng. Men ser man på parrets historik, så burde det ikke give anledning til stress. 

LÆS OGSÅ: 14-årig pige fødte trillinger

Sue fødte første gang, da hun var 14 år. Men fordi, både Noel og Sue er adoptionsbørn, var de fast besluttede på at beholde barnet. Fire år senere giftede de sig, og barn nummer to kom til verden. Siden har de i gennemsnit fået et barn hver 17. måned. 

Og det er ikke kun de to forældre, der glæder sig til familieforøgelsen.

- I kan sikkert forestille jer, at børnene glæder sig. Lille Tilly (datter på tre år red.) sagde til mig: 'Mor, du har en baby i din mave'. Det var så sødt, skriver Sue Radford på Facebook.

LÆS OGSÅ: Transkønnet tysk mand fødte en søn

Det er dog ikke alt, der er liv og glade dage.

- Jeg føler mig så syg. Den, der døbte det 'morgenkvalme', lyver. Prøv med morgen-, middag- og aftenkvalme, skriver hun videre.

Noel og Sue Radford ejer et bageri i Morecambe, og, som man sikkert kan forestille sig, så skal der knokles en hel del med så stor en familie. Rent praktisk har familien fundet sig til rette på et nedlagt børnehjem. Og familiebilen er intet mindre end en minibus.

Foruden de 16 - snart 17 - børn, så har Noel og Sue et lille barnebarn. Parrets ældste datter, Sophie, fødte i fjor en lille pige.

SE BILLEDER AF FAMILIEN I FULD STØRRELSE HER:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip