Tre-årige pige var alene med fars lig i 30 timer

Lille Aryana havde været på ferie hos far i Philadelphia i to uger, og de var onsdag i sidste uge på vej til lufthavnen for at flyve hjem til mor i Florida. Far, 34-årige Armone Stanley, bar datterens Hello Kitty-kuffert ned af trappen, da ukendte gerningsmænd trængte ind i hans hjem og dræbte ham med 19 skud. Det skriver sun-sentinel.com.

Læs også: Forældreløs drengs hjerteskærende bøn: Elsk mig til jeg dør

30 timer gik der, før en rædselsslagen Aryana blev fundet i faderens seng.

- Hun fortalte mig, at han var død, at der var blod over det hele, og at han ikke ville vågne op, fortæller Aryanas oldemor, Eloise Bryant.

Det var pigens mor, Anna Cassieri, der var blevet bekymret, da hun ikke hørte fra far og datter. Hun ringede derfor til Armone Stanleys vicevært.

Den traumatiserende oplevelse blev kun værre, da Aryana også var tvunget til at være i myndighedernes varetægt i flere dage. Hun så kun sin mor ti minutter torsdag og to timer fredag.

Læs også: Hver dag i syv år: Bortadopteret datter kørte i bus med sin biologiske mor

- Jeg sagde til hende, at jeg ville komme tilbage, men hun råbte, sparkede og skreg, og hun spurgte, hvorfor hun ikke måtte komme med mig. Jeg kunne ikke forklare det. Det var hjerteskærende, siger Anna Cassieri.

Lørdag reagerede en dommer og krævede, at barnet straks blev udleveret til sin mor. Myndighederne beklager, men siger, at de ikke havde nok informationer i sagen til at kunne frigive barnet.

Politiet har endnu ikke anholdt nogen i sagen. De mener, at der er tale om et overlagt, koldblodigt mord.

- De stod over denne fyr og tømte magasinet i ham, siger efterforskeren Philip Riehl.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Dagens Gossip