Tre børn fødes i ny sæson af "De unge mødre"

Drømmen om kærligheden, alternative familieformer og kampen for bedre selvværd er i fokus i den nye og 17. sæson af ”De unge mødre”.

Tirsdag den 13. august klokken 21 ruller Danmarks længst kørende reportageserie igen over skærmen på Kanal 4, og seerne kan glæde sig til at følge de kendte ansigter, tre små nyfødte babyer, samt hilse på den helt nye unge mor, Natascha Linea.

17-årige Natascha Linea fra Vollsmose er gravid for første gang, og hun glæder sig, for hun har længe ønsket at få et barn. Den kommende mor bor dog stadig hos sin far sammen med kæresten Bent, og der er derfor mange praktiske ting, der skal på plads, inden babyen melder sin ankomst.

Nicoline mødte seerne for første gang i sidste sæson. Hun bor alene med sønnen Lucas og prøver fortsat at være selvforsørgende og at få hverdagen til at fungere. På uddannelsesfronten eksperimenteres der lidt, og Nicoline forsøger sig både som frisør og mekaniker.

I Toftlund vil Louise Brylle gerne finde en kæreste, men hun oplever gang på gang, at det dårlige selvværd bliver en stopklods i jagten på kærligheden. Hun håber at kunne overvinde de dårlige tanker og drømmer blandt andet om at få fjernet sit løse maveskind efter sit flotte vægttab. Tredje gang er lykkens gang, siger man.

Veteranen i ”De unge mødre”-regi, Camilla Framnes befinder sig i en velfungerende hverdag med børnene Oliver og Sebastian samt hendes forlovede Kevin, der nu er flyttet ind hos familien.

Den traditionelle kernefamilie er ikke noget, som Line Meyer sigter efter, for hun er godt i gang med at opbygge sin regnbuefamilie og står til at skulle føde i denne sæson.

Den nye sæson byder også på et gensyn med Puk Rebecza, der nu skal vænne sig til livet som alenemor.

Kanal 4’s seere kan også se frem til at følge:

- Nadja Dahl, der er gravid med sit andet barn.

- Victoria, der bruger al sin tid på sit barn.

- Nanna, der frygter for forholdets fremtid.

- Nadja K., der har svært med, at børnene bliver større og mindre afhængige af hende.

- Natacha Nikita, der kæmper stadig for at få sin tvangsfjernede søn Remi hjem.

- Michela, der kæmper for at den fulde forældremyndighed over Smilla og er tilbage på skolebænken.

Dagens Gossip