Tre børn fortsat indlagt med diarré

De tre børn var en del af en gruppe af 30 børn fra de nordiske lande, der blev indlagt mandag, efter at de søndag aften og natten til mandag blev ramt af et heftigt maveonde på Star Tour hotellet Pascha Bay i Alanya.

De fleste af børnene blev udskrevet igen mandag aften og i løbet af tirsdagen, men tilbage er tre børn, heriblandt en 11-årig dansker, som fortsat er indlagt.

»Vi havde egentlig ventet, at de sidste tre ville blive udskrevet i dag (onsdag, red.), men lægerne har sagt, at de lige vil se tiden an og beholde dem lidt endnu,« siger salgsdirektør Stig Elling, Star Tour.

Børnene blev ramt af en svær grad af maveonde, som rammer mange danskere, når de tager af sted på ferien i sydens sol og varme.

»Det specielle her er, at det alle er børn, der er blevet ramt, og de er ramt samtidig. Det indikerer selvfølgelig, at de har fået smitten samme sted fra,« siger Stig Elling.

Man er endnu på bar bund i forhold til at opklare, hvorfra smitten stammer.

»Der er taget prøver af mad, drikkevarer og fra swimmingpoolen, og de prøver bliver nu analyseret af eksterne eksperter. Det kan godt tage et par dage, før vi har resultaterne,« siger Stig Elling.

Dagens Gossip