Tre danskere noteret for mål og oplæg i NHL

30/12/2014

Den danske ishockeyspiller Lars Eller scorede et historisk mål for sin klub Montreal Canadiens, da holdet natten til tirsdag vandt 3-1 ude over Carolina Hurricanes.

Da danskeren scorede sit ottende sæsonmål og bragte Montreal foran 2-0 i slutningen af anden periode, var det også Montreals mål nummer 21.000 i klubbens historie.

- Jeg fik det at vide, da jeg kom tilbage til bænken. Jeg havde ingen anelse om det, men det er ret cool at være en del af klubbens historie på den måde, siger Lars Eller til klubbens hjemmeside om sin scoring.

Lars Eller var samtidig den eneste spiller for Montreal-holdet, der var på banen ved alle sit holds scoringer.

Montreal er på fjerdepladsen i Eastern Conference med 48 point for 36 kampe.

Lige foran i tabellen ligger Frans Nielsens New York Islanders, som også vandt natten til tirsdag.

Frans Nielsen og New York Islanders hev en sejr hjem i overtiden, da Washington Capitals blev besejret 4-3 hjemme på Long Island. Nielsen blev noteret for en enkelt assist ved 2-0-målet.

Kort inde i tredje periode kom New York Islanders foran 3-0 og sejren syntes at ligge lige til højreskøjten. Men Washington kom tilbage, og superstjernen Alexander Ovetchkin udlignede til 3-3 et par minutter før tid.

Alligevel kom Islanders tilbage, og Johnny Boychuk scorede det afgørende mål knapt tre minutter inde i overtiden.

Endelig var Mikkel Bødker i hopla som oplægger til to mål i Arizona Coyotes' sejr på 4-2 i hjemmekampen mod Philadelphia.

Mikkel Bødker har nu lavet 22 point i foreløbig 36 kampe i denne sæson.