Tre danskere på tavlen i vild Vancouver-nedsmeltning

11/03/2014

Siden NHL-holdet Vancouver Canucks nåede Stanley Cup-finalen for tre år siden, har holdet haft svært ved at finde den samme form igen.

Og tirsdag morgen dansk tid nåede nedturen sit foreløbige lavpunkt, da holdet med Jannik Hansen og Nicklas Jensen på isen tabte 4-7 til Frans Nielsens New York Islanders.

Det skete efter en tredje periode, hvor gæsterne fra New York scorede hele syv gange. Det har de ikke prøvet siden 1978.

Foran 3-0 efter anden periode så det hele ellers lyst ud for Canucks. Unge Nicklas Jensen lavede blandt andet sit første NHL-point i karrieren i sin fjerde kamp, da han assisterede ved Vancouvers andet mål.

Men to udvisninger i rap til Jensen gav Islanders to overtalssituationer i begyndelsen af tredje periode, og så gik det stærkt.

Efter lidt mere end seks minutters spilletid bragte Frans Nielsen Islanders på 4-3, og selv om Jannik Hansen lagde op til 4-4-udligningen, faldt det hele alligevel sammen for hjemmeholdet.

Frans Nielsen blev noteret for endnu en assist, inden Cal Clutterbuck lukkede kampen med scoringen til 7-4 i et tomt mål.

Mikkel Bødker blev noteret for sit første mål siden 24. januar, da han var med til at sikre Phoenix Coyotes en 4-3-sejr efter straffeslag.

Derimod måtte Frederik Andersen forlade banen som taber, da Anaheim Ducks hjemme ikke kunne stille noget op mod Toronto Maple Leafs, der vandt 3-1.