Tre er anholdt i dansk voldtægtssag i Indien

Politiet i Indien har i alt anholdt tre hjemløse mænd, som er sigtet for at have deltaget i en gruppevoldtægt og et røveri af en 51-årig dansk kvinde.

En 23-årig blev anholdt torsdag, efter at to hjemløse blev anholdt onsdag, oplyser myndighederne i New Delhi ifølge AFP.

Politiet i den indiske hovedstad gennemførte razziaer forskellige steder i New Delhi, da de torsdag søgte efter yderligere fem mænd, som er eftersøgt i sagen.

- En 23-årig er blevet anholdt torsdag, siger en talsmand for politiet, Rajan Bhagat, efter razziaer i forskellige bydele.

- Vores efterforskning fortsætter. Vi er overbeviste om, at vi pågriber de øvrige snart, siger han til AFP.

Sent onsdag meddelte politiet, at man havde anholdt to hjemløse, som mistænkes for at have deltaget i gruppevoldtægten og for at have berøvet den danske kvinde.

De to mænd skjulte deres ansigter for den ventende presse, da de torsdag var i retten i New Delhi. Ifølge nyhedsbureauet PTI afgjorde retten, at de to mænd bliver tilbageholdt i yderligere tre dage.

De to mænd har afsløret identiteten på de øvrige mistænkte over for politiet.

Times of India skriver, at gruppevoldtægten fandt sted i en lille have, der er omkranset af træer. Ifølge kvinden varede forbrydelsen ved i cirka tre timer, skriver avisen.

Haven ligger centralt i den indiske hovedstad, og kvinden blev skubbet derind tirsdag ved 16-tiden, efter at hun havde henvendt sig til en 25-årig mand for at spørge om vej i nærheden af New Delhi Railway Station.

I haven sad der flere mænd og drak alkohol, har den danske kvinde angiveligt fortalt politiet. Derefter blev hun berøvet sine ejendele.

- De holdt min hånd og sagde, at jeg ikke skulle slå alarm. De viste mig en kniv og sagde, at jeg skulle give dem mine ejendele. De tog omkring 700 euro, indisk valuta, en iPod, en mobiltelefon, briller og en bog.

- Efter det begyndte en af mændene af beføle mig og begyndte at tage mit tøj af. Da jeg modsatte mig det, truede de med at stikke mig. Jeg tryglede om, at de ikke skulle gøre mig fortræd, har kvinden fortalt til politiet ifølge Times of India.

Avisen skriver, at den danske kvinde insisterede på at komme med sin planlagte flyafgang mod København klokken 10.45 onsdag, og hun blev eskorteret af betjente til lufthavnen.

Den 51-årige kvinde beskrives som "traumatiseret", og hun kollapsede angiveligt i lufthavnen før afrejsen mod Danmark.

Danskeren har ifølge Times of India fortalt, at hun er indstillet på at hjælpe politiets efterforskere i en retssag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip