Tre familier river Mærsks villa ned til grunden

Den afdøde skibsreder Mærsk Mc-Kinney Møllers enorme pragtvilla i Charlottenlund skal nu jævnes med jorden.

Det skriver Berlingske.

Køberne af den 635 kvadratmeter store villa er tre familier, der ifølge bobestyreren, advokat Lars-Erik Brenøe, ønsker at være anonyme.

- Jeg kan oplyse, at tre familier har købt Mærsk Mc-Kinney Møllers bolig af boet med overtagelse 1. maj. De nye ejere ønsker at fjerne huset og bygge tre nye huse med hver sin grund, siger Lars-Erik Brenøe, der i 19 år var personlig assistent for skibsrederen.

Huset med den tilhørende grund på 4710 kvadratmeter blev sat til salg, efter Mærsk Mc-Kinney Møller i april 2012 døde som 98-årig.

I første omgang blev villaen forsøgt solgt som et såkaldt skuffesalg, hvor prisen ikke offentliggøres, men da det ikke lykkedes, blev huset sidste år udbudt til 24 millioner kroner hos den nordsjællandske ejendomsmægler Ivan Eltoft Nielsen.

Bobestyrer Lars-Erik Brenøe vil dog ikke over for Berlingske oplyse, hvad den endelige salgspris blev.

Det specielle hus, som altså nu skal rives ned, fik Mærsk selv en arkitekt til at tegne i 1987, da hans hustru Emma blev for besværet af sin fremskredne gigt til at gå op og ned ad trapperne i funkisvillaen i Hellerup.

Emma Mærsk døde i 2005.

Køberne af huset i Charlottenlund har gennem bobestyreren meddelt, at de ikke ønsker at kommentere planerne med grunden.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip