Tre indbrudstyve stak af fra politiet med 200 km/t

Omkring klokken halv fem torsdag morgen opdagede et vidne tre mænd i en sort BMW. De tre havde parkeret i gågaden i Herning og var i gang med at tømme udstillingsvinduet hos den lokale guldsmed.

Hvad de måske ikke havde tænkt over, var, at forretningen ligger næsten lige ved siden af politigården, så politiet nåede frem i løbet af få sekunder.

»Det er ret frækt at begå et indbrud i en butik, som ligger klods op og ned af politigården. Desværre ligger butikken også tæt på den Midtjyske Motorvej, og det lykkedes dem at flygte den vej i retning mod Brande,« fortæller vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Jeppe James Olsen, til bt.dk.

Politiet jagtede bilen ad motorvejen, og på et tidspunkt deltog tre patruljebiler.

»Men vi har jo kun almindelige biler, så det kan være svært at følge med de store biler. Efter omkring 10 minutter mister vi synet af den,« siger vagtchefen.

Bilen, de tre indbrudstyve kørte i, var en sort BMW med stjålne nummerplader med registreringsnummer ZY47883. Politiet ved ikke, om bilen også var stjålet, men det er de - ifølge vagtchefen - ofte.

Det er endnu uvist, hvor meget tyvene slap af sted med, men udbyttet er formentligt begrænset, da de kun nåede at være i butikken ganske kort.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip