Tre indlagt med knivstik efter slagsmål i Aalborg

Skrevet af BNB

01/09/2013
Efter slagsmålet blev tre personer bragt til sygehuset med knivstik. »To af dem er stukket i maveregionen, og den sidste har skader på fingrene,« siger vagtchef ved Nordjyllands Politi Poul Badsberg. Politiet vurderer, at der er tale om et opgør mellem to grupperinger, men kunne natten til søndag ikke komme med yderligere forklaringer på, hvorfor de to grupperinger sloges. De tre personer, der blev indlagt med knivstik, er alle uden for livsfare. To af dem er 20 år, mens den tredje er 21 år. De er ikke kendt fra bandemiljøet. Politiet har en del spor at gå efter, men kunne natten til søndag ikke oplyse nærmere om, hvem de mistænker for knivstikkeriet. BNB

Mest læste i dag

Efter slagsmålet blev tre personer bragt til sygehuset med knivstik.

»To af dem er stukket i maveregionen, og den sidste har skader på fingrene,« siger vagtchef ved Nordjyllands Politi Poul Badsberg.

Politiet vurderer, at der er tale om et opgør mellem to grupperinger, men kunne natten til søndag ikke komme med yderligere forklaringer på, hvorfor de to grupperinger sloges.

De tre personer, der blev indlagt med knivstik, er alle uden for livsfare. To af dem er 20 år, mens den tredje er 21 år.

De er ikke kendt fra bandemiljøet.

Politiet har en del spor at gå efter, men kunne natten til søndag ikke oplyse nærmere om, hvem de mistænker for knivstikkeriet.

BNB