Tre kvinder fængslet: 52-årig mand fundet død i sommerhus

Tre kvinder på 34, 36 og 69 er blevet blevet sigtet for at have begået så voldsomt et overfald på en 52-årig mand, at han senere døde af sine kvæstelser. Det skriver eb.dk.

Overfaldet fandt sted i en lejlighed på Nyborggade på Østerbro den 9. juli om aftenen, hvor den 52-årige blev udsat for grov vold og mishandling over længere tid. Han døde først i søndags af sine følgeskader og havde inden sin død været indlagt på hospitalet,

»Vi sigter de tre kvinder for medvirken og anstiftelse af overfaldet, mens vi eftersøger den eller de gerningsmænd, som har udført volden,« siger drabschef ved Københavns Politi, Jens Møller, til Ekstra Bladet.

Kvinderne blev fremstillet bag lukkede døre, fordi en eller flere med-gerningsmænd fortsat er på fri fod.

De tre sigtede kvinder og den 52-årige kender alle hinanden fra misbrugsmiljøet, og politiet antager, at overfaldet skyldes ’personlige uoverensstemmelser’.

»Vi efterforsker motivet, men kan ikke komme det nærmere lige nu,« siger Jens Møller.

Den 52-årige anmeldte i første omgang selv overfaldet og tog efter udskrivningen fra hospitalet ud i en bekendts sommerhus i Jyllinge-området. Det var her, hans familie fandt ham siddende død i en stol i søndags.

BNB

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip