Tre mænd lagde blade i sandet: Det reddede deres liv

Medarbejdere ved den amerikanske kystvagt spærrede torsdag morgen øjnene op, da de fløj hen over en øde ø i Stillehavet.

Som taget ud af en film, stod der ”HJÆLP” i sandet på øens strandkant, da de fløj over den, og det fik selvfølgelig vagterne til at fokusere på området.

Ordene var skrevet med palmeblade af det, der viste sig at være tre mænd, som var strandede på tredjedagen efter et forlis med deres båd.

Båden blev væltet af en stor bølge, hvorefter mændene måtte svømme i land på øen Fanadik island.

De var blevet meldt savnede to dage forinden, og der var derfor sat en redningsaktion i gang, som flere skibe var i færd med på 17. Time.

Mændene blev dog fundet i land ved siden af ordene. De var iført redningsveste og forsøgte at fange flyets opmærksomhed, hvilket de heldigvis lykkedes med.

- Vores fælles indsats, kombineret med velviljen til at samle forskellige ressourcer til formålet hjalp og ledte til en succesfuld redningsaktion for disse tre mænd, der blev fundet på en meget afsidesliggende ø, siger en talsmand for søværnet, der også deltog i aktionen, i en pressemeddelelse.

Mændene blev transporteret til Pulap i Mirkonesien og har det efter omstændighederne godt.

Læs også: Nu findes der en hemmelig ø, hvor utro folk kan tage hen
 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Two of three men stranded on the uninhabited island of Fanadik in the Federated States of Micronesia wave life jackets...

Posted by U.S. Pacific Fleet on Friday, April 8, 2016

 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip