Tre nye tiltag i ny kommuneplan

Når kommuneplanen på onsdag offentliggøres og sendes i høring indtil den 28. august, følges den op af to borgermøder, hvor der er mulighed for at blive orienteret om tre markante udviklingsområder i kommuneplanen.

Det drejer sig om nye boligområder i Nr. Bjert, areal til ny golfbane på Drejens og et nyt indspulingsbassin i fjorden på nordsiden af havnen. På begge møder er det borgmester Jørn Pedersen og plan- og miljøudvalgsformand Christian Skrumsager-Kloppenborg, som gennemgår de nye udviklingsområder.

Borgermøde om indspulingsbassin ved nordkysten

Emnet for det første møde bliver det nye indspulingsbassin på nordkysten langs banestrækningen. Mødet bliver holdt på Kolding Uddannelsescenter, KUC, den 17. juni klokken 19.

Formålet med indspulingsbassinet er, at det skal fungere som afsætningsplads for opsuget sand, når havnen to gang om året vedligeholdes for at sikre den nødvendige dybde for skibene.

Det nuværende bassin yderst på havnen er ved at være fyldt, og den nye placering er udpeget som det mest hensigtsmæssige i forhold til havnens fortsatte udvikling. Interesserede borgere kan på mødet høre om baggrunden for udpegningen, og der vil være lejlighed til at drøfte konsekvenser, fremtidsperspektiver og stille spørgsmål.

Borgermøde om ny golfbane på Drejens og boligudbygning i Nr. Bjert

Det andet møde bliver holdt den 26. juni på Lyshøjskolen klokken 19 i Strandhuse med fokus på muligheden for en ny golfbane på Drejens og for nye boligområder i Nr. Bjert.

På mødet bliver der lejlighed til at høre om baggrunden for forslagene, komme med ideer til udformning af de nye områder og stille spørgsmål til planlægningen og den videre proces.

Se hele kommuneplanen på hjemmesiden

Fra den 5. juni er der mulighed for at se hele forslaget til kommuneplan 2013-2025, som blev vedtaget i byrådet den 22. april, på kommunens hjemmeside kolding.dk.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip