Tre palæstinensere dræbt efter angreb på israelsk politi

Tre palæstinensere er dræbt, efter at de onsdag angreb israelsk politi i Jerusalem.

Overfaldsmændene blev skudt, da de med skud og knivstik havde såret to israelske politikvinder ved indgangen til Jerusalems Gamle By.

Den ene af de to betjente, en 19-årig kvinde, er onsdag aften omkommet, oplyser politiet i Jerusalem ifølge nyhedsbureauet AFP.

En talskvinde for politiet siger, at de tre palæstinensere gennemførte angrebet omkring Damaskusporten, der er et travlt område i det østlige Jerusalem.

De tre blev undersøgt ved en identitetskontrol, og de bar alle skjulte våben. Mindst en af de tre begyndte at skyde mod en politikvinde, der blev alvorligt såret.

Politiet i Israel antager, at overfaldsmændene havde i sinde at lancere et stort angreb, før de blev stoppet af de to politikvinder.

- På terroristernes kroppe fandt man rifler, knive og eksplosiver, der blev desarmeret af bombeeksperter. Våbnene vidner om, at det var et større angreb, der blev afværget af politiet, lyder det i en udtalelse.

Angrebet er det seneste i en række skudepisoder, knivoverfald og bilsammenstød, som palæstinensere har stået bag, og som har kostet 26 israelere livet siden oktober.

I den samme periode har israelske styrker dræbt mindst 155 palæstinensere. 101 af dem var ifølge myndighederne overfaldsmænd.

De fleste andre er døde i forbindelse med demonstrationer.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip