Tre tyskere meldes savnet i Syrien

»Det er 45 dage siden tre medlemmer og ansatte i Gruenhelme blev kidnappet natten mellem den 14. og 15. maj i landsbyen Harem,« siger organisationens grundlægger Rupert Neudeck ifølge AFP.

En fjerde person fra Gruenhelme undslap ifølge Rupert Neudeck fra kidnapperne.

I et forsøg på at indhente nyheder om de forsvundne ansatte har nødhjælpsorganisationen kontaktet det tyske udenrigsministerium, politiet og syrere, der lever i eksil i Tyskland, dog uden resultat, siger Rupert Neudeck.

En talsperson fra det tyske udenrigsministerium bekræfter, at tre tyskere er blevet meldt savnede i Syrien, men ministeriet ønsker ifølge AFP ikke at komme med yderligere kommentarer.

Nødhjælpsorganisationen opfordrer de tyske myndigheder, FN og EU til at »gøre alt« for at finde de savnede og sikre deres frisættelse.

Gruenhelme har befundet sig i det nordlige Syrien i adskillige måneder for at hjælpe med genopbygningen af infrastruktur og for at yde sundhedspleje, skriver AFP.

Byen Harem, som de tre nødhjælpsarbejdere blev kidnappet i, ligger i den nordvestlige Idlib-provinsen nær den tyrkiske grænse.

Mere end 100.000 mennesker vurderes at have mistet livet i borgerkrigen i Syrien, der nu har varet 27 måneder.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip