Tre unge anholdt efter brutalt røveri i Vollsmose

Efterforskningen førte til, at man fredag kunne foretage anholdelser af de tre unge mænd. De to kommer fra Vollsmose, mens den tredje bor andet sted i Odense skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.

De anholdte er blevet sigtet for røveri. De er i aftenens løb blevet afhørt og vil lørdag blive fremstillet i grundlovsforhør kl. 11.00 ved Retten i Svendborg med krav om varetægtsfængsling.

Fyns Politi ønsker ikke at oplyse om deres forklaringer og stillingtagen til sigtelsen af hensyn til den videre efterforskning i sagen, samt en mulig begæring om lukkede døre under retsmødet.

Undersøgelser på gerningsstedet tydede på, at manden havde været udsat for et røveri, da hans personlige ejendele lå spredt rundt om ham.

Endvidere blev der foretaget undersøgelse af gerningsstedet af kriminalteknikere samt hundepatruljer, der fandt flere effekter bortkastet i området.

Manden blev indbragt til Odense Universitetshospital, hvor der blev konstateret skader på hovedet – muligvis en indre blødning i baghovedet.

Han er efterfølgende holdt i kunstig koma og betragtes fortsat som værende i livsfare. Det har derfor ikke været muligt at afhøre ham om overfaldet.

I forbindelse med undersøgelse på gerningsstedet fortalte vidner, at de havde set 3 unge mænd i alderen 16-18 år – af anden etnisk herkomst end dansk – der løb fra stedet.

Fyns Politi har fredag efterforsket intensivt for at få identificeret de tre unge mænd.

BNB

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip