Tre unge på Frederiksberg er dræbt af skud mens de sov

Tre unge, der onsdag blev fundet dræbt i en lejlighed på Christian Paulsens Vej på Frederiksberg, er blevet dræbt af skud, oplyser Københavns Politi, efter at de tre mænd torsdag er blevet obduceret.

Der er brugt både et jagtgevær med hagl og en pistol til at dræbe de tre mænd.

Våbnene er ikke blevet fundet i lejligheden. Politiet går ud fra, at gerningsmanden eller gerningsmændene har taget våbnene med sig.

Det er endnu ikke fastslået, om der har været en eller flere gerningsmænd om drabene. Et vidne har imidlertid forklaret, at han omkring klokken 03.40 natten til onsdag så to mænd på et stillads.

De dræbte er tre mænd på 19, 23 og 24 år, der alle tilsyneladende har rockerrelationer.

Der er ikke oplysninger om deres tilknytning til den lejlighed på Christian Paulsens Vej, hvor de blev fundet døde onsdag ved 14-tiden. Politiet mener, at de blev dræbt, mens de lå og sov.

- Lejligheden bærer ikke præg af forudgående kamp, og de dræbte blev alle fundet liggende i henholdsvis en seng og på en madras på gulvet, hvorfor der arbejdes med en teori om, at de blev opsøgt, mens de lå og sov, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Ifølge politiet har vidner forklaret, at de hørte skud i området umiddelbart efter klokken 01.

Noget senere så et vidne mændene på stilladset, der er stillet op ved ejendommen, hvor drabene skete. De to mænd er bagefter set køre væk i en mindre mørk bil.

Københavns Politi vil gerne tale med folk, der har været i området omkring Christian Paulsens Vej omkring de nævnte tidspunkter natten til onsdag. Det gælder også folk, der ikke selv mener at have observeret noget, understreger politiet.

Politiet vil også gerne tale med andre vidner, der måske har hørt skud den pågældende nat eller set mændene på stilladset.

Endelig vil politiet også gerne høre fra folk, som har oplysninger om personer, der har adgang til våben, og som måske har opført sig mistænkeligt.

Folk med oplysninger kan kontakte Københavns Politi på telefon 114.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip