Treco trodser krisen med stærkt årsresultat

Metalvirksomheden Treco A/S i Aalestrup, der bl.a. har specialiseret sig i avancerede komponenter og produkter til selvbetjeningsenheder og automater, har offentliggjort årsregnskabet for 2011/2012.

Regnskabet viser flotte takter fra den Aalestrup-baserede virksomhed, der har øget omsætningen i forhold til sidste år med hele 20 procent. Samtidig er resultatet landet på knap ni millioner kroner før skat. Dermed overgår regnskabet de estimerede budgetforventninger ved regnskabsårets begyndelse.

Det tilfredsstillende resultat er en positiv konsekvens af en voksende kundekreds og solide samarbejdspartnere. Ligeledes har Treco det seneste år haft fokus på at efterleve markedets stigende krav om korte leveringstider, hvilket har betydet, at virksomheden har nedbragt sine gennemløbstider i produktionen betragteligt.

- Vi har selvfølgelig også kunnet mærke krisen og har heller ikke været forskånet for at skulle foretage omstruktureringer. Men en af hovedårsagerne til, at vi alligevel er vækstet, er formentlig, at vi har formået at fastholde den strategi, vi lagde, da krisen så værst ud. Selvom fremtiden har været usikker undervejs, har vi holdt ufravigeligt fast, og det giver bonus nu. Vi har blandt andet satset på et øget salg af turnkey-produkter, og det har været med til at skubbe virksomheden i den rigtige retning og ikke mindst fastholde vores konkurrenceevne, siger administrerende direktør i Treco, Preben Pedersen.

Treco har desuden iværksat en række nye initiativer, der fremover skal være med til at styrke indtjeningen og konkurrenceevnen.

 

Dagens Gossip