Tredje røveri mod Aldi i Svendborg

Aldi på Nyborgvej i Svendborg er for tredje gang indenfor kort tid blevet udsat for røveri.

Det seneste røveri skete i aftes klokken 19.18, hvor en mand bevæbnet med pistol gik ind i butikken og hen til kassen. Her bad han personalet og kunderne om at forholde sig i ro. Kassemedarbejderen var ikke i tvivl om, at der var tale om et røveri og åbnede straks kasseapparatet. Røveren lagde pistolen på bordet og tog penge i kassen. Pengene kom han ned i den medbragte Nettopose, hvorefter han tog sin pistol og forlod stedet igen. På vej ud af forretningen sagde han noget i retning af, at "vi ses igen".

Gerningsmanden beskrives som omkring 25 år, cirka 170 centimeter høj, anden etnisk herkomst end dansk, kraftig af bygning, iført sort hue, sort halstørklæde, sort jakke, sorte bukser, sorte læderhandsker. Han medbragte en sølvfarvet pisotol og en gul Nettopose.

Aldi på Nyborgvej har to gange tidligere været udsat for røveri inden for forholdsvis kort tid.

Mandag den 3. september klokken 19.25 truede en gerningsmand med en lille mørk grå pistol sig til penge fra forretningen. Gerningsmanden beskrives som mand, cirka 175 centimeter høj, meget kraftig af bygning. Han var i ført en sort jakke, mørke bukser og en hvid strikket hue, der var trukket ned over ansigtet og han talte med arabisk accent.

Fredag den 28. september klokken19.30 var der også røveri mod Aldi i Svendborg. Her truede en gerningsmand med en pistol sig til penge fra forretningen. Røveren beskrives som 20-24 år, kraftig af bygning, anden etnisk herkomst end dansk. Han var i ført mørkt tøj og maskeret med hvid strikhue og mørkt tørklæde.

Politiet udelukker ikke, at der er sammenhæng mellem de tre røverier og at der er tale om samme gerningsmand.

Fyns Politi er interesseret i at høre fra vidner, der har bemærket noget mistænkeligt omkring Aldi på Nyborgvej omkring de tre gerningstidsrum, ligesom politiet gerne hører fra personer, der ud fra beskrivelserne har oplysninger om identiteten på en eventuel gerningsmand.

Vidner kan henvende sig til Fyns Politi på 1-1-4.

 

Dagens Gossip