Tredje skilsmisse: Sådan har Halle Berry det

Skrevet af admin

08/11/2015

Mest læste i dag

Tredje gang blev heller ikke lykkens gang for Halle Berry.

I oktober bekendtgjorde den 49-årige Oscar-vindende filmstjerne og den franske skuespiller Olivier Martinez, at de skulle skilles efter blot to års ægteskab på grund af "uforenelige forskelle".

- Jeg har det okay, det har jeg virkelig. Jeg prøver bare på at komme videre, lyder det fra "Monster's Ball"-skuespillerinden til mediet Extra adspurgt om bruddet.

Skilsmissen fra Martinez er det tredje ægteskab, som Halle Berry ser kuldsejle.

Skuespillerinden var gift med den forhenværende baseballspiller David Justice fra 1993 til 1997.

Fire år efter første skilsmisse gik hun endnu en gang ned ad kirkegulvet, men måtte endnu en gang efterfølgende på skilsmissekontoret, da ægteskabet med sangeren Eric Benét kollapsede i 2005.

- Jeg er virkelig glad for at komme lidt ud, for når man går gennem noget svært i livet, er det godt at fokusere på noget andet end kun én selv, fortæller skuespillerinden videre.

- Det er virkelig det bedste middel mod situationer, som man helst ikke vil tænke på, lyder det fra Berry.

Samme år som skuespillerindens andet ægteskab kollapsede, mødte hun den fransk-canadiske model Gabriel Aubry, som hun fik datteren Nahla med. Parret brød med hinanden i 2010, og samme år faldt hun for endnu en fransk fristelse, da hun mødte Martinez, som hun fik sønnen Maceo med i 2013.

Til trods for de kuldsejlede kæresteforhold ser Berry sig selv som en stærk kvindelig rollemodel for lille syvårige Nahla.

- Min datter ved godt, hvor stærk jeg er. Man skulle bare prøve på at bruge en dag i vores hus, siger Berry i interviewet.

/ritzau/FOKUS