Trekroner-ulykken: P3 aflyser planlagte udsendelser

De ansatte på DRs P3 er dybt berørte over den tragiske ulykke, der indtraf lørdag aften ved 22-tiden. Her gled en 32-årig mand i noget vådt græs og faldt fire meter ned på nogle kampsten på Trekroner Fortet i Øresund. Manden blev dræbt på stedet. En 34-årig mand røg også med i faldet, men han er ikke livsfarligt kvæstet.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

P3 havde ellers plamlagt, at sende musik og stemning fra 50 års fødselsdagsfesten lørdag, men det er aflyst på grund af ulykken:

- Vi er dybt berørt af den tragiske ulykke, som indtraf i de sidste timer af vores 50 års fødselsdagsfest på Trekroner Fortet sent i aftes, hvor en ung mand mistede livet og en anden blev kvæstet. Det er ubeskriveligt tragisk, at det kunne ske og vores eneste tanker går lige nu til de pårørende til de to, som blev ramt af ulykken. Det er helt uvirkeligt for os, at en aften som var fyldt af glæde, god stemning og fest kunne ende så tragisk, skriver P3 på deres Facebook-profil.

Læs også: 32-årig mand styrtede i døden under P3-fest

I stedet for musik og stemning fra festen sender P3 i stedet en ganske almindelig søndagsflade, som den ville have set ud på en hvilken som helst anden søndag på året.

Dagens Gossip