Trendsales solgt til schweizisk mediehus

Skrevet af admin

11/08/2014

Mest læste i dag

88 procent af den danske internetvirksomhed Trendsales, der lever af, at dets brugere sælger brugt tøj på nettet, er solgt til det schweiziske mediehus Tamedia, der også ejer MetroXpress.

Det skriver Trendsales i en pressemeddelelse.

Parterne vil ikke oplyse det eksakte beløb, som Trendsales er blevet handlet for, men selskabets administrerende direktør, Rasmus Goth Engel, siger, at der lagt et stort beløb på bordet.

- Der er tale om et trecifret millionbeløb, der ligger væsentligt højere end ved det tidligere salg. Så meget kan vi godt sige. Det glæder os, at Tamedia kan se mulighederne i vores forretningsmodel og fremtidige strategi.

- Tamedia har købt sig ind i vores forretningsplan og strategi og tror meget på vores planer om først og fremmest at udvikle hjemmemarkedet og indtage nye lande, siger Rasmus Goth Engel.

Direktøren fortæller blandt andet, at Trendsales vil satse på at gå på markedet i Norge, Sverige og Schweiz, og at Tamedias store internationale netværk er en stor hjælp i den forbindelse.

Trendsales blev stiftet i 2002 af Bo Eriksen og Martin Falslev Andersen.

I 2010 købte den tidligere QXL-ejer Ricardo 70 procent af aktierne i Trendsales af onlinekoncernen Freeway og de to stiftere for et trecifret millionbeløb. Stifterne beholdt dog 30 procent af aktierne i virksomheden.

Det er de nævnte 70 procent plus 18 procent af ejernes aktier, som Tamedia mandag har købt.

Trendsales har hovedkontor i København, hvor virksomheden beskæftiger 53 ansatte. Sitet har 765.000 unikke brugere, der hvert år handler for en halv milliard kroner via hjemmesiden.

/ritzau/