Triatlon: Dansk europamester ligger i koma

Den danske europamester i triatlon Camilla Pedersen ligger i kunstigt koma på Odense Universitetshospital efter et slemt cykelstyrt tirsdag aften.

Det oplyser Dansk Triatlon Forbund på sin hjemmeside.

- Europamester Camilla Pedersen er på nuværende tidspunkt indlagt på intensiv afdeling på Odense Sygehus.

- Camilla har pådraget sig kraniebrud og kritiske blødninger omkring hjernen som følge af et styrt til cykeltræning tirsdag aften.

- Seneste udvikling er, at Camilla vil blive holdt i kunstigt koma indtil weekenden for at give hjernen maksimal ro og mulighed for restitution. Vi kan ikke forvente afgørende nyt indtil da, skriver forbundet.

Den 30-årige esbjergenser vandt EM-guld på den halve ironman-distance i maj i Spanien. Hun førte stort set fra start til slut, efter at hun var kommet op af vandet efter 1900 meters svømning på samme tid som tre konkurrenter.

På de 90 kilometer på cyklen fik Camilla Pedersen lagt afstand til sine konkurrenter, selv om kæden hoppede af undervejs.

Camilla Pedersen øgede sit forspring på de afsluttende 21 kilometers løb og sikrede sig europamesterskabet med et forspring på over seks minutter til den nærmeste konkurrent.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip