Trick: Sådan giver du din kvinde den bedste orgasme nogensinde

Et nyt amerikansk studie har nemlig fundet den bedste måde at få en kvinde til at komme på. Denne metode er på ingen måde kontroversiel og kunne gå hen og ændre vores adfærd i soveværelset.

Analsex er (stort set) lig med orgasme-garanti

Et hold forskere fra The Center for Sexual Health Promotion på Indiana University, samlede en gruppe på cirka 6.000 mennesker mellem 14 – 94 år, for at analysere deres seksuelle adfærd. 

På baggrund af denne analyse, mener forskerne altså at have fundet vejen til at give kvinden den ultimative form for tilfredsstillelse under sex.

Konklusionen på analysen viser, at analsex var den bedste metode til at opnå en orgasme for kvinderne. Omkring en tredjedel (31 %) af kvinderne fortalte, at de havde prøvet at dyrke analsex. Ud af dem havde stort set alle (94 %) opnået klimaks gennem denne form for sex.

Derudover kunne forskerne afsløre, at den anden mest populære vej til orgasme for kvinderne var vaginalt samleje efterfulgt af oralsex på en tredjeplads.

Nøglen til kvindens orgasme er variation

Ifølge dette studie har kvinder større sandsynlighed for at få en orgasme, hvis de forsøger sig med forskellige former for sex.

Dog skal oralsex eller samleje være en del af pakken, hvis målet er at give kvinden en orgasme. 

Sidst men ikke mindst kom forskerne frem til, at 85 % af de medvirkende mænd troede, at de havde givet deres partner en orgasme under sex, mens det kun var 64 % af de medvirkende kvinder, som mente, at dette var tilfældet.

Forskerne mener, at denne difference er alt for stor til at kunne forklares med, at nogle af mændene har haft en mandlig partner i forbindelse med deres seneste seksuelle oplevelse.

Sådan kommer I godt i gang med analsex

Stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, ser, at analsex er blevet meget populært blandt danskerne.

”Analsex er utrolig populært, og det er noget, vi får mange henvendelser omkring” fortæller hun.

Dog mener Mathilde Mackowski, at det kan være problematisk, at der er mange par derude, som starter for hårdt ud, når det kommer til analsex.

”Nogle par starter ikke forsigtigt nok ud, når de begynder at eksperimentere med analsex og anal stimulation. Og hvis første forsøg har været en dårlig oplevelse, er det nemt at miste lysten til at prøve igen” udtaler hun.

Derfor kan det være en rigtig god idé, at I øver jer lidt ved at anvende anal sexlegetøj, inden I går i gang for alvor. Samtidig kan det ikke understreges nok, hvor vigtigt det er at bruge masser af glidecreme i forbindelse med anal stimulation og analsex. Her findes der speciel glidecreme der er udviklet specielt til brug ved analsex.

 

Dagens Gossip