Tricktyve i guldsmedeforretning: Slap væk med en ring

Østjyllands Politi efterlyser en mand og en kvinde efter et tricktyveri, der foregik i en guldsmedeforretning på Graven i Aarhus.

En kvinde og en mand indfandt sig i går kort før klokken i forretningen. Manden bad om et tilbud på reparation af en guldkæde.

Mens manden talte med ekspedienten, stjal kvinden en guldring fra et udstillingsbord. Da parret ville forlade butikken, opdagede ekspedienten, at ringen var væk og konfronterede herefter kvinden med dette. Ekspedienten fik herefter lov at kigge i kvindens taske, men fandt ikke ringen her.

Gerningsmændene beskrives som:

A: Mand, 30-35 år, 165 centimeter høj, kraftig af bygning, brun i huden, sort kort hår. Han talte engelsk, men indbyrdes talte de et sprog, som anmelder ikke kunne identificere. Han var iført en grå kort tweed jakke og havde en mobiltelefon med sig.

B: Kvinde, 40-45 år, 160 centimeter høj, kraftig af bygning, brun i huden, rød mellemlangt hår og lidt fregner i ansigtet. Hun talte også engelsk, men indbyrdes talte de et sprog, som anmelder ikke kunne identificere. Hun var iført en cremefarvet halvlang frakke, mørke bukser, guldring på højre hånd. Hun medbragte en mellemstor beige taske med brune effekter. Tasken var lyserød indvendig.

Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på 1-1-4.

Dagens Gossip