To tricktyve stjal fra 47-årig kvinde

Midt- & Vestsjællands Politi efterlyser to mænd i forbindelse med et tricktyveri på Prinsessevænget i Ringsted.

En 47-årig kvinde anmeldte i aftes, at hun havde været udsat for tricktyve i sit hjem. To personer udgav sig for at være fra henholdsvis politiet og Skat. De to mænd kom ind i kvindens lejlighed. Her oplyste de hende om, at hun skyldte penge for vægtafgift og forsikring, samt at hun havde en masse ubetalte parkeringsbøder.

Efter et kvarters tid gik de igen og først lidt efter fattede hun mistanke og opdagede, at hendes ting var væk.

Gerningsmændene beskrives som:

A: Mand, Dansk af udseende, 30-35 år, 180 centimeter høj, spinkel, kort brunt hår. Han har et lille ar på overlæben. Han var iført en blå skjorte med et blåt/rødt/sort tøjmærke på kraven, mørk nylonjakke, mørke "nydelige" bukser, sorte nypudset sko. A udgav sig for at være at være betjent.

B: Mand, 25-30 år, 170-175 centimeter høj, kraftig af bygning, kort mellemblondt hår og var formentlig dansker. Han var iført en mørk dunjakke og mørke bukser. Bar en mørkerød kasket. B udgav sig for at være fra Skat.

Politiet opfordrer til, at man altid skal bede om at få forevist legitimation, hvis man er i tvivl om, at personen er den myndighedsperson, som den påglædende udgiver sig for at være.
 

Dagens Gossip