Trine Troelsen vil væk fra FC Midtjylland

Trine Troelsen har været en af profilerne på FC Midtjyllands håndboldhold i flere sæsoner, men til sommer er det slut.

Hun er blevet fortrængt som førstevalg på venstrebacken både på landsholdet og i klubben af Stine Jørgensen, og derfor er hun på jagt efter en ny klub, hvor hun kan få mere spilletid.

- Det sidste halve år har ikke været superoptimalt for mig. Jeg har ikke præsteret det, jeg har bevist, at jeg kunne, og det har været hårdt.

- Derfor handler det for mig om at komme et sted hen, hvor jeg kan vise, at jeg kan spille håndbold, siger den 28-årige bagspiller til Ritzau.

Hun er åben for lidt af hvert, og både udlandet og den hjemlige liga er en mulighed.

- Det er fantastisk at være et sted, hvor man vinder titler. Det har jeg heldigvis fået lov at være med til både i FCM og i Viborg, men jeg kan mærke, at jeg inderst inde har brug for at prøve noget nyt.

- Jeg behøver ikke komme til en klub, hvor man vinder hele tiden. Det kunne også være spændende at være med til at bygge noget op, som jeg gjorde det i SK Århus, siger Troelsen.

Hun har spillet i FC Midtjylland siden januar 2010, og i klubben er man ked af at skulle sige farvel.

- Troelsen har fra dag 1 været en fantastisk ambassadør for vores klub og en central figur i vores trup på og udenfor banen.

- Ingen tvivl om, at hendes farvel til sommer vil efterlade et stort tomrum, siger sportschef Hans Peter Riis til klubbens hjemmeside.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip