Trist sæsonstart: Herlev Eagles er stadig uden mål

29/09/2015

I sidste sæson var Herlev Eagles langt fra slutspillet i landets bedste ishockeyrække, og der er foreløbig intet, der tyder på, at denne sæson bliver sjovere i den københavnske forstadsklub.

Tirsdag aften gik det endnu engang galt for træner Linus Fagemos tropper, der tabte hele 0-6 på udebane mod Gentofte Stars.

Dermed er Herlev fortsat uden point, og hvad værre er: Det er ikke lykkedes holdet at lave et eneste mål i de første fire kampe, der har budt på en samlet målscore på 0-20.

Hvis mødet med Gentofte på forhånd lignede en jævnbyrdig kamp mellem to hold uden point, viste realiteterne sig hurtigt at være anderledes.

Hjemmeholdet var klart bedst og vandt alle tre perioder med 2-0. Letten Roberts Jekimovs lavede to af Gentoftes mål.

Det kan måske være en lille trøst for Herlev-spillerne, at kun 185 tilskuere overværede ydmygelsen.

Andre steder i landet led både Rødovre Mighty Bulls og Odense Bulldogs sæsonens første nederlag.

Rødovre førte ellers 2-0 langt inde i tredje periode mod Frederikshavn, men blev indhentet, og så kunne vendelboerne afgøre kampen på et mål af Tim Kunes efter 53 sekunders overtid.

Odense tabte klart med 1-4 på udebane mod Herning Blue Fox, der dermed fik sæsonens første sejr.

Metal Ligaen føres an af Sønderjyske, der har maksimumpoint 12 efter de første fire kampe.