Trods 0-2: United vinder på bizart selvmål

26/12/2013

Et selvmål var hovedårsagen til, at Manchester United torsdag eftermiddag kunne trække sig sejrrigt ud af udekampen mod Hull i Premier League.

Midt i anden halvleg steg Hull-spilleren James Chester til vejrs i straffesparkfeltet og headede bolden flot i mål.

Uheldigvis for James Chester skete det på hans egen og nok noget overraskede målmand, Allan McGregor.

Målet sikrede Manchester United en sejr på 3-2, efter at hjemmestærke Hull ellers havde førte 2-0.

Hjemmeholdet chokstartede med et mål af den føromtalte James Chester efter bare fire minutters spil.

Små 10 minutter senere gjorde David Meyler det til 2-0, og så anede man bekymrede miner hos Uniteds manager, David Moyes.

Et kvarter senere kunne han trække vejret lidt lettere, for da havde Chris Smalling og Wayne Rooney sørget for, at stillingen var 2-2.

De to hold kunne ikke fortsætte målproduktionen i anden halvleg, men James Chesters selvmål bliver formentlig et samtaleemne resten af dagen.

Hjemmeholdet pressede på mod slutningen af kampen, hvor United-målmanden David De Gea blandt andet var ude på flere skovture.

Til sidst blev målmanden alligevel redningsmand, da James Chester blev spillet alene igennem, men selvmålsskytten måtte se sit forsøg pareret.

Endelig blev gæsternes Antonio Valencia udvist efter sit gule kort nummer to, men United sikrede sejren alligevel.

Med sejren har Manchester United 31 point for 18 kampe og ligger nummer seks i Premier League.

Senere i dag kan de engelske mestre dog blive overhalet af både Tottenham og Newcastle.