Trods EM-skuffelse: Löw forbliver tysk landstræner

Joachim Löw forbliver på posten som tysk fodboldlandstræner til efter VM-slutrunden i 2018, oplyser Tysklands Fodboldforbund (DFB) på sin hjemmeside.

Træneren, der har ført det tyske landshold frem til minimum semifinalen i samtlige sine fem slutrunder, såede selv tvivl om sin fremtid i jobbet efter Tysklands nederlag til Frankrig i EM-semifinalen.

- Jeg vil ikke svare på det i aften. Skuffelsen sidder så dybt i mig, at jeg ikke orker at tænke på det, sagde han ved den lejlighed.

Nu er energien til at tænke tilsyneladende vendt tilbage, for den 56-årige træner har besluttet sig for, at han opfylder sin kontrakt, der løber i to sæsoner yderligere.

- En slutrunde giver altid noget slitage. Vi var alle sammen skuffede efter semifinalen, og ugerne op til og under turneringen kostede mange kræfter. Da var det vigtigt med et par dages afstand til det hele, siger Joachim Löw til dfb.de.

- For mig står ét klart: Trods min skuffelse har mit hold ikke skuffet. Det var turneringens yngste hold, og jeg ser stadig et stort potentiale.

- Jeg er sikker på, at holdet kommer til at glæde os meget fremover, og min begejstring over at arbejde med spillerne frem mod VM i 2018 er så stærk som nogensinde, forsikrer Löw.

VM-kvalifikationen begynder i Oslo mod Norge 4. september. Forinden møder tyskerne Finland i en venskabskamp 31. august.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip